Het gebouw

De Doolhut heeft een bijzondere architectuur waarbij veel rekening gehouden is met de activiteiten van Scouting.

In de centrale hal valt het balkon en de robuuste houten trap op. Het gebouw is voorzien van een groen dak wat zorgt voor een duurzame uitstraling. Alle lokalen hebben een eigen deur naar buiten.
Op de begaande grond zijn twee grote ruimtes en één grote centrale hal aanwezig. De grote hal is heeft grote openslaande deuren aan de voorzijde van het gebouw. De twee ruimtes op de benedenverdieping hebben een demontabele tussenwand en grote schuifdeuren naar de centrale hal. Alle ruimtes zijn voorzien van een openhaard. Op de eerste verdieping bevinden zicht twee lokalen die beide voorzien zijn van een allesbrander.
De Doolhut heeft dus 5 plekken in het gebouw waar gestookt kan worden. Daarnaast is het gebouw voorzien van centrale verwarming.

Alle ruimtes zijn voorzien van TL – en sfeerverlichting. Er is een moderne horeca keuken. Het gebouw is voorzien van voldoende sanitair en voorzieningen voor minder validen. De Doolhut beschikt over 2 douches. In overleg met de verhuurder kan men gebruikmaken van tafels, banken en stoelen. Naast het gebouw is een grote kampvuurkuil aanwezig. In overleg, en na toestemming van de brandweer, kan hier gebruik van worden gemaakt.

Op circa 100 meter afstand is een grote open vlakte welke geschikt is om spelen te doen. Het omliggende bos en de laan aan de voorzijde kan ook gebruikt worden voor activiteiten.

De Doolhut voldoet aan alle brandweereisen en beschikt over een moderne brandmeldinstallatie. Het gebouw is geschikt voor groepen tot 50 personen. Klik hier voor een flyer van de Doolhut.

Begane grond                                                                          Eerste verdieping

Begane grond Doolhut 

Buitenaanzicht Doolhut

 

 

Ingang Doolhut

Hal (ruimte F)

    

 Keuken  (ruimte C)                                                        Sanitair (ruimte D)                        miva (ruimte E)

   

Ruimte A (begaande grond)

 

Ruimte B (begaande grond)

 

 Ruimte H (eerste verdieping)

 

 Ruimte G (eerste verdieping)

 

Details keukeninventaris:

  • Groot 4 pits horeca fornuis
  • Horeca oven
  • Horeca afwasmachine (incl afwaspoeder)
  • Grote koelkast/vries combinatie
  • Horeca koffiezetapparaat (incl koffiefilters)
  • Waterkoker (1,7 liter)
  • Magnetron
  • In overleg horeca pannen beschikbaar